Dataskydd

Detta är Novafloor Ab:s dataskyddspolicy i enlighet med personuppgiftslagen (1999/523) och EU:s allmänna dataskyddsförordning (GDPR).

Skapad 2.5.2018. Senast ändrad 24.5.2018.
Registeransvariges namn och kontaktuppgifter


Kundregistrets namn: Novafloor Kundregister

Novafloor AB ("Trinitygolv.se")
Industrigatan 4
65170 Vasa, Finland
FO-nr. 2087183-1
Tel. +358-503473710

Person- och kontaktuppgifter till registeransvarige
Markus Myllymäki
Novafloor Ab
PB 178
65101 Vasa
Tel. +358-503473710
rekisteritiedot(at)novafloor.fi

Kontakta

Om ni har frågor kring användningen av era personuppgifter, om ni vill se den sparade information som berör er eller radera er information från vårt system så kan ni ta kontakt per e-post: rekisteritiedot(at)novafloor.fi.

Användarens samtycke

Observera att då du beställer våra produkter och/eller gratis provbitar, och/eller genom att beställa vårt nyhetsbrev, så ger du samtycke till att din information sparas. För levererad beställning bestämts skyldigheten att lagra informationen i enlighet med bokföringslagen (1997/1336 § 10).

Insamlade personuppgifter

Novafloor Ab hanterar er personliga information då ni gör beställning via vår nätbutik, sänder en offertförfrågan, beställer gratis provbitar, prenumererar på vårt nyhetsbrev och/eller deltar i tävlingar som arrangeras av Novafloor Ab. Vi samlar även in besökarinformation med hjälp av cookies. Mera information om cookies hittar ni i slutet av detta integritetsdokument.

Den registrerade har möjlighet att begära att informationen ändras och/eller raderas i registret, samt förbjuda att informationen används vid direktmarknadsföring, genom att meddela den registeransvarige.

Granskning och korrigering av registerinformationen

Den som vill granska eller korrigera felaktig information om sig själv i registret bör framföra ett personligt undertecknat dokument med begäran om detta till registeransvarige. Förfrågan levereras till adressen Novafloor Ab, PB 178, 65101 Vasa, Finland eller per e-post: rekisteritiedot(at)novafloor.fi. Vi betjänar på svenska.

Syftet med användning/behandling av personuppgifter

Personuppgifter används för att utveckla kundbetjäningen, företaget och nätbutiken; leverans, behandling och arkivering av beställningar; riktat innehåll och marknadsföringssyften, samt analysering och statistik.

Vem har tillgång till dina uppgifter

Novafloor Ab:s arbetstagare samt underleverantörer och samarbetspartners har rätt att använda personuppgifter i enlighet med arbetets och uppgiftens behörighetsnivå.

Skydd av person- och användardata

Registret hanteras mycket varsamt och i enlighet med våra säkerhetsföreskrifter. När registret hanteras på Internet-servrar skyddas datasäkerheten både fysiskt och digitalt regelrätt

I Novafloor Ab:s dataregister, var informationen är sparad, finns olika användarnivåer. Användaren får information om och tillgång till de underhålls- eller surfrättigheter som krävs för att utföra jobbet. Varje specifik användare eller användargrupp har eget användarnamn och lösenord.

Cookies Cookie är en kort textinformation, som nätservern begär att få spara på datorn (ink. mobila enheter) för att identifiera en besökare på en webbplats. Med hjälp av cookies kan tjänsteleverantören utveckla sina tjänster för att bli mera kundvänlig, för att analysera sidans användning och erbjuda kunden riktade produktrekommendationer samt andra förmåner.

Användaren kan förhindra användningen av cookies genom webbläsarens inställningar eller genom att radera cookies från webbläsaren efter användning av en webbtjänst. Mera information om webbläsarspecifika bruksanvisningar och hjälp fås av webbläsarens tillverkare. Funktioner som ingår i webbtjänsten kan dock kräva att cookies godkänns.

Cookies på Trinity.se sidan

De cookies som används kan vara lång- eller kortvariga. Långvariga cookies kan spara information inom en bestämd tidsgräns. Långvariga cookies används för att bl.a. spara den tid under vilken kunden inte frågas på nytt om hon/han vill prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Kortvariga (s.k. sessioner) cookies sparar endast information på användarens dator/mobil/surfplatta under tiden webbplatsen besöks. Kortvariga cookies kan t.ex. spara adressuppgifter, så att användaren inte behöver spara sina kontaktuppgifter igen när de redan en gång är ifyllda i köpkorgen. Kortvariga cookies försvinner genast då webbläsaren stängs.

Användning av tredje parter samt överföring av data utanför EU eller ETA

Till analys av besökarinformation, styrning av marknadsföring och bannerannonsering använder vi sådana externa tjänster, som använder cookies från våra sidor. Sådana tjänsteleverantörer är följande:

Google Analytics: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
Facebook: Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA
Instagram: Instagram HQ, 200 Jefferson Dr, Menlo Park, CA 94025, USA
Youtube: Youtube LLC, 901 Cherry Avenue, Second Floor, San Bruno, CA 94066, USA

När du använder Trinityfloor.fi sidan ger du ditt godkännande att vi får använda cookies enligt beskrivningen i detta integritetsmeddelande.