Våra showroom

Välkommen till våra showroom i Vasa eller Vanda om du vill se Trinity golven på större yta och bekanta dig med alla våra färger.
Vi finns i Vasa, där vi också har vårt lager och vår ytbehandlingslinje. I Vanda har vi ett obemannat showroom.
Välkommen till oss!

Butik och showroom i Vasa

År 2010 öppnade vi Finlands största showroom för golv. Här förevisas Trinity parkett och plankgolv på stora ytor, där golven kommer till sin fulla rätt. I vårt showroom kan du bekanta dig med flera färgalternativ. Här kan du även få idéer till din egen inredning, t.ex. har vi installerat Trinity plankor på väggen tillsammans med spottar som framhäver golvets handtäljda yta, och på detta sätt skapar en vacker stämning.

Från vårt showroom får du naturligtvis gratis provbitar att ta med dig hem, både av Trinity plankan och parketten samt av våra hundratals parkett- och laminatalternativ. Våra professionella försäljare hjälper gärna till med valet av golv och besvarar frågor kring installation och skötsel av golven. I Vasas showroom betjänas du av Julia, Ulf och Markus.

Besöksaddress:
Industrigatan 4
65170 Vasa

Öppethållningstider:
mån-fre


10-17

Vandas showroom

Välkommen att bekanta dig med Trinity plankgolv och parkett i vårt nya showroom i Vanda, utanför Helsingfors. Showroomet finns på första våningen i köpcentret Viisari, som ligger på Mårtensbyvägen 47, 01720 Vanda.

Vårt showroom har det unika konceptet att det är obemannat och att du istället kommunicera direkt med oss genom showroomets videoöverföring! Du har alltså möjlighet att få personlig betjäning av oss under kontorstid (vardagar kl. 9-17, lördagar kl. 10-13). Du kan också i lugn och ro även bekanta dig med våra produkter på kvällar och veckoslut - vårt showroom är öppet varje veckodag!

Showroomet är öppet enligt köpcentret Viisaris öppethållningstider: vardagar kl. 10-20, lördagar kl. 10-18 och söndagar kl. 12-18.

I vårt nya Showroom presenterar vi Trinity golven på stora ytor. Naturligtvis finns alla våra färgval snyggt framställda, både i plank- och parkettversionen. Därtill finns ett stort utbud av Novafloor-parketter samt Tyska Paradors parketter, laminat och vinylgolv presenterade i Showroomet.

Besöksaddress:
Mårtensbyvägen 47
01720 Vanda

Öppethållningstider:
mån-fre
lör
sön


10-20
10-18
12-18