Om Novafloor

Novafloor är ett familjeföretag som finns beläget i Vasa, Finland. Vi är som bäst ett team på 10 personer som jobbar med försäljning, ytbehandling och lagerarbete. Hos oss finns golv för alla smaker och behov. Vi importerar laminat-, vinyl- och parkettgolv. Därtill har vi en egen oljningslinje där vi ytbehandlar Novafloor- och Trinitygolv.

Kreditvärdighet

Vårt företag

Vi på Novafloor vill erbjuda dig ett enkelt, pålitligt och förmånligt sätt att köpa ditt drömgolv.

År 2007 startades företaget som ett enmansföretag bestående av enbart en nätbutik. Under åren har vi vuxit till Finlands största nätbutik för golv. Idag sysselsätter Novafloor totalt 10 personer inom försäljning, lagerarbete och ytbehandling.

Vi är Finlands officiella importör för alla våra produkter, och därtill ytbehandlar vi parketter och Trinity plankgolv i Vasa. Import och direkt försäljning till konsumenter garanterar en kort leveranskedja som syns på vår förmånliga prissättning.

Vi vill framom allt erbjuda en mångsidig och kvalitativ kundbetjäning. Vi var den första golvnätbutiken som började erbjuda gratis provbitar, vilket vi gjort ända sedan år 2007. Vi erbjuder också gratis lagringstjänst ifall kunden inte behöver sitt golv omgående. Vi lagrar ca 30.000 m2 golv i Vasas centrallager och därför kan leveranstiden vara så kort som 3-5 vardagar.

Bra kunnande och professionalism är två av våra primära styrkor. Vi hjälper gärna både våra konsument- och företagskunder i alla ärenden som berör våra produkter.

Novafloor är en säker och pålitlig samarbetspartner. Sedan år 2009 har vi varit AAA-soliditetsklassad och från och med år 2010 har vi varje år fått Finlands Starkaste-klassificeringen.

Vår viktigaste värdering har alltid varit, och kommer alltid att vara, denna: vi erbjuder våra kunder enbart de kvalitetsgolv som vi själva skulle använda i våra egna hem.

Med vänliga hälsningar,

Markus Myllymäki
VD
förnamn.efternamn@novafloor.fi

Bekanta dig med vårt dataskydd.